Home Foto Galerij en Artikelen 091101 KtL in Polen

Login FormMain Menu

Oktober 2008: Krek te Laot  in Polen !

 

 

 

Heren Blaas Sociėteit Krek te Laot heeft in de afgelopen jaren al diverse optredens in het buitenland verzorgd. Na muzikale bezoeken aan Belgiė, en Duitsland  zijn er in oktober 2008 nog enkele spetterende optredens verzorgd in Polen.

(zie Youtube: http://www.youtube.com/watch?v=NFFggJnWjoE&feature=related )

 

Waaronder in een bejaardencentrum.

( zie youtube: http://www.youtube.com/watch?v=jGyYUUGoz9Y&feature=related )

 

Daarbij is zelfs een natuurgetrouw optreden van een heuse Hollandse Klompendans opgevoerd, die begeleid werd door onvervalste accordeonmuziek. Het geheel is op de plaatselijke televisie en You Tube vastgelegd t.b.v. het nageslacht.  (zie Youtube: http://www.youtube.com/watch?v=NFFggJnWjoE&feature=related )

 

Nu gaat  Krek te Laot nog een stapje verder en we verlaten het continent om het 1e weekend van november enkele optredens te verzorgen in Dublin.  Twee leden van de band vertrekken al enkele dagen eerder om per auto de instrumenten daar op tijd en voorverwarmd aanwezig te hebben. De overige leden van deze 18 koppige band vliegen op vrijdag rechtstreeks naar Dublin, om nog dezelfde avond het eerste optreden aldaar te verzorgen. We moeten dus meteen aan de slag om de “tent op zijn kop” te krijgen.

Uiteraard wil Krek-te-Laot hierbij tevens een warme dank geven aan onze sponsor: Distech Controls Europe BV te Gemert , die dit alles heeft mogelijk gemaakt.

 

In een volgend artikel zullen we een verder verslag doen van onze ervaringen in Dublin.  Houdt het Gemert Nieuwsblad goed in de gaten. Meer informatie vindt U op www.krek-te-laot.nl

 

 
Copyright © 2023 Krek-te-Laot. All Rights Reserved.
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.

Bezoekers Teller

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterToday7
mod_vvisit_counterYesterday5
mod_vvisit_counterThis week12
mod_vvisit_counterLast week61
mod_vvisit_counterThis month32
mod_vvisit_counterLast month223
mod_vvisit_counterAll days100927

Online (20 minutes ago): 2
Your IP: 18.206.12.157
,
Today: Dec 04, 2023
 

Who's Online

We have 3 guests online